Ford Power Stroke Nation banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
429 Posts
Discussion Starter #1
Does anyone know want these DTC's means?? I get them all the time and can never get rid of them!!
 

·
HÄWÄÌÌÄñ
Joined
·
1,161 Posts
Lost Communication With Instrument Panel Cluster (IC) Control Module is U0115 and are you sure the second code isnt U0101? because if it is its Lost Communication With Transmission Control Module (TCM)
 

·
Registered
Joined
·
429 Posts
Discussion Starter #3
Ok so U0115 is really nothing to worry about then?? No it's U0100, i just checked again.
It look's like this on the Livewire:
U0115
U0100
U0100
U0100
I don't know why the U0100 code comes up 3 times like that.
 

·
HÄWÄÌÌÄñ
Joined
·
1,161 Posts
hmm i dont have an idea on what U0100 is???
 

·
<---new toy
Joined
·
856 Posts
Ok so U0115 is really nothing to worry about then?? No it's U0100, i just checked again.
It look's like this on the Livewire:
U0115
U0100
U0100
U0100
I don't know why the U0100 code comes up 3 times like that.
Hey right brfore I sent mine to Eric to be done, I turned it back to stock to send and mine did the same thing. I had them send me a new cord. never another problem.
 

·
<---new toy
Joined
·
856 Posts
Ok so U0115 is really nothing to worry about then?? No it's U0100, i just checked again.
It look's like this on the Livewire:
U0115
U0100
U0100
U0100
I don't know why the U0100 code comes up 3 times like that.
I cleared mine 4 times and it kept coming back. the cord fixed the prob!
 

·
Registered
Joined
·
429 Posts
Discussion Starter #7
Ok thanks, maybe i'll look into that!!!
 

·
Registered
Joined
·
40 Posts
mine would do it when checking the codes. the duplicate numbers are the different modules getting the same communication error. I have the auto ingenuity and does a much better job of giving the specific codes. The livewire does not tell you where the code is. I will have to look into the cable issue myself. It didit since new.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top