6.0 running sluggish ,turbo sound disappeared - PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-11-2018, 02:43 AM Thread Starter
PSN Newb
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 6
6.0 running sluggish ,turbo sound disappeared

New to the forum I just bought an 04 6.0 about 2 months ago the truck ran fantastic up until tonight it’s been studded and deleted . But anyway the truck ran weird coming back from school it seemed kinda laggy a bit and the turbo whistle was almost non existent and especially so just at idle (has 4 in straight pipe so normally the turbo is screaming) the gauges all read okay on the way home . I got back I popped the hood and there was a little pressure coming from degas bottle . Not very much . Any tips on what issue I could be having would be very much appreciated
Mcmullantimothy is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome