Odd clunking noise from tranny? - PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 02-05-2010, 03:49 AM Thread Starter
PSN Local
 
montana350's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Bozeman Montana
Posts: 389
Odd clunking noise from tranny?

So 2001 7.3L automatic billet converter. this has only happened twice but from in the cab it sounds like the front drive line is broke and beating on the floor except this happens when in any gear 2x or 4x4 with foot on or off the brake moving or not. I have been thinking torque converter? first time was -5 degrees outside no block heater fired up and made this vibration and noise for 15 minutes while it warmed up then i got impatient and just took off. it actually stoped 100 yards down the road so i figured it was just COLD. second time everything was warm and i was breaking trail through foot and a half of snow only 200yrd streach it did it again for 10 minutes then stoped. Any ideas help would be appreciated.

2000 F-250 factory forged, six speed, 6" lift 37's on 20's, DP f-6,
montana350 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome