4r100 slipping when hot - PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-17-2015, 10:34 PM Thread Starter
PSN Newb
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 1
4r100 slipping when hot

Im new to the forum. I have a 99 7.3. Recently the trans started slipping and having lazy shifts once the trans gets hot. Its perfect when its cold. The truck has had the 99 torque converter noise since ive owned it. About 30k mi. Has 217k on it now. I changed fluid wasnt burnt and only minor crud on thw magnet. Any thoughts? Trans rebuild? TC finally let go? Some stupid sensor somewhere? Please any help would be great
Amp Trucking is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome