Just got the TS Chip installed and need some info. - PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-09-2010, 04:07 AM Thread Starter
PSN Local
 
ETaylor0056's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 130
Just got the TS Chip installed and need some info.

Hey just installed my new ts performance 6 position chip just a minit ago in my 96 5 speed and have a few questions about operating the truck with it? Here are the settings.
stock
50hp
100hp
140hp
High idel
anti theft
And here is the questions?
Which setting is the best for fuel mileage on everyday driving?
Which setting is the best and safest for towing
and in the truck pulls?

1999 Ford F.250 4X4 Cortex
1976 Ford F.100 step-side 347 STROKER (Fast)
1963 Ford F.100 4X4 (ORIGINAL 223CI)
ETaylor0056 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome