Fuse Keeps Blowing When Running Rear Tank - PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-09-2018, 03:00 PM Thread Starter
PSN Local
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 80
Fuse Keeps Blowing When Running Rear Tank

Whenever I drive down the road using the rear fuel tank on my 97 7.3, fuse 6(A/C clutch/Fuel tank selector) blows and I have to replace the fuse. This never happens when I am using my front fuel tank. Has anyone else ever had this problem?
Melamed555 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-09-2018, 06:52 PM
PSN Veteran
 
Bugman's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Gypsum, Co
Posts: 5,374
Re: Fuse Keeps Blowing When Running Rear Tank

I would say that you have a problem on the wiring going to the rear tank.

96 F250 XLT 4x4, 4:10 gears, 5 speed, Tymar intake and HX hose, downpipe, pyro and boost guages, coolant filter, Luc clutch
Bugman is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome