No instrument lights - PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-02-2009, 07:56 AM Thread Starter
PSN Local
 
Ears93's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Fountain Inn, SC
Posts: 209
No instrument lights

The illunination lights do not work on my instrument cluster and the high beam indicator is on when the high beams are off and it goes off when I turn the high beams on.
The gauges will quit working at times but that is due to the printed circuit on the cluster being warped and I have to take it out and move it around.
Just want to make sure there isn't anything else to cause my lights to do this or is it more than likely my printed circuit?
The next cluster I get I plan on putting one from a 99 F350 so I can have a factory type tach and I don't want to chase all the same problems after I have moved all the pins around in the connectors.

Thanks in advance!

Nick

97 E350
Muffler+Cat Delete with a 6inch MBRP Tip
Rebuilt E4OD with updated steel drums, updated planetary set, additional clutches, heavy duty torque convertor, shift kit, an additional cooler, and a few other updates.
More to come but I won't bore you with that till it's done.
Ears93 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome