wont start good even at 50 degrees!!!please help - PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-08-2011, 04:13 AM Thread Starter
PSN Newb
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 32
wont start good even at 50 degrees!!!please help

96 powerstroke crewcab. glowplugs cycle fine...? and then it will fire and want to go but if it hasn't been running for the past 4 or so hours it acts like it is cold. The other day it started and was running super rough...like only a few cylinders were fireing. about every 15 to 20 seconds it ran progressively smoother as it seemed the other cylinders were starting to fire.
This is what i've done.
-replaced all the glowplugs
-replaced camshaft position sensor
-replaced glowplug control module
-checked battery connections...
I don't know what else to try. I reallly don't want to have to bring her in to a mechanic as I have no money to give them. any help is awesome.
thankyou
philipcrabbak is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome