problem after intake install - PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 10-11-2009, 03:31 AM Thread Starter
PSN Local
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 145
problem after intake install

tonight i installed an S&B air intake on my 04, after everything was done the truck runs very rough with no power and shakes. it was started once with the MAF not plugged in, did that mess it up? i have the batteries unplugged now to try to reset the ECM

Thanks peter

Peter
2008 F-250 XLT FX4, 556 HP 1059 TQ
H&S Mini Maxx, DPF/DOC Delete, AFE Intake, Airdog
pistolpete837 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-12-2009, 02:51 AM
PSN Local
 
Join Date: Aug 2007
Location: Boca Raton
Posts: 297
Re: problem after intake install

did you touch the MAF sensor with your hands?or put it in backwards?

2005 6.0 CC SB 4x4
Special thanks to Doug at GoGoDiesel
4x4freak is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-12-2009, 06:41 PM Thread Starter
PSN Local
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 145
Re: problem after intake install

didn't touch the actual sensor and the arrow is still pointing to the turbo

Peter
2008 F-250 XLT FX4, 556 HP 1059 TQ
H&S Mini Maxx, DPF/DOC Delete, AFE Intake, Airdog
pistolpete837 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome