6.0 powerstroke - PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-01-2011, 10:57 PM Thread Starter
6.0 stroker
 
Join Date: Sep 2011
Location: Corydon IN
Posts: 15
6.0 powerstroke

yeah finally got my 2005 6.0 running after doing some work to it its been running fine except sometimes when its pulling a hill it acts like an injector is bad but is not giving any code for a bad one and it keeps loosing oil pressure at an idol but when u run rpms up it goes to normal mostly dose it when its at running temp... also its been giving me a low back presure code dont know if that would affect anything and what would it cause..
Haun is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome