2003 6.0 dead pedal when warm - PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-23-2019, 10:28 PM Thread Starter
PSN Newb
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 13
2003 6.0 dead pedal when warm

When cold truck takes off fine. But when the engine warms up a little it takes what seems to be an eternity to start rolling. Push pedal to the floor and takes for ever to move . Probably up to a minute. But when it starts rolling then she comes alive and runs like a raped ape. Probably around 5 or 10 mph is when it starts acting normal
jerryridge is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome