NEW EBP and Harness BAD freeway mileage??? - PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-17-2015, 03:54 PM Thread Starter
PSN Newb
 
Join Date: Mar 2015
Location: Anacortes, Wa
Posts: 19
NEW EBP and Harness BAD freeway mileage???

So I have been chasing my tale so speak ever since I did my egr delete and oil cooler last month. I ended up putting a new turbo on and it was all fine till next day P0472 P0470 and turbo farts. So I looked at the EBP found a bad harness and replaced the sensor and harness. Codes went away. YAY, small yay, my Edge CTS is randomly reading the back pressure PSI and my freeway mileage is Shot?? Also my boost is topping out at 20 PSI?? Any hints?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2004 F250 Crew Cab, Long Bed, 4X4 Lariat. Sinister EGR Delete, Coolant Filtration. Edge Evolution CTS, Powermax Turbo.
HankdaTank is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome