DashBoss/fuel pressure transducer issues - PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-02-2015, 01:47 AM Thread Starter
PSN Newb
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 36
DashBoss/fuel pressure transducer issues

Hey guys got dashboss a couple weeks ago, and it was reassuring to see everything was in order for the most part.

Got the fuel pressure kit and installed it today and might have an issue. Once i got it installed, i DID NOT tie the ground wires into the chassis/frame, so i still need to do this, but i don't think it would cause this issue...which is 9-10psi of fuel pressure, which is what its reading on the screen.

My truck runs great, i can hit 90% throttle with no obvious loss of power. I honestly don't WOT because i'm afraid i'm gonna blow my head gaskets before i put studs in in about a month or so.

So first of all, is 10psi of fuel pressure even possible without noticing anything?

Has anyone with a dashboss had this issue?

6.0...Here we go
Gustav17 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome