Powerstroke 6.0 Starts, Runs, Then starts missing and then DIES!!! - PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-29-2014, 11:40 PM Thread Starter
6.0 Headache
 
Join Date: Dec 2013
Location: Willow Grove, Pa
Posts: 5
Powerstroke 6.0 Starts, Runs, Then starts missing and then DIES!!!

Hi Everybody

Im at a loss with figuring this out. My Truck will start up run perfect then it starts misfiring and then it get so bad and stall out. Sometimes white smoke sometime it doesn't. It does smell like raw diesel.

Now i have deleted the EGR. No coolant loss.

Fuel Pressure is holding 58PSI when is does stall.

The IPR is like 32% if i remember Correctly.

The ICP is reading normal. It goes up to about 900-1000 PSI when it stalls.

The Ficm Is 48V all through out.

I have done the bulletproofing myself. I did the HPOP and HPO Branch Tubes.

Also i get one code. P0269 - Cylinder 3 Contribution/Balance
But if i shut down that injector it does run different so i no the injector is working. I Hooked up a snap on modis and did a buzz test and it all checks out.

The only thing i can think of is Injectors But im not someone to throw parts at it and find out its not it.

Please any/suggestions are welcomed.
I really need Help with this thing.
Druffing is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PowerStrokeNation : Ford Powerstroke Diesel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome